Το αφήνει στην μοίρα του ο Βασιλειάδης…

Καμία πρόθεση για να επέμβει, όπως οφείλει, δεν δείχνει ο Γιώργος Βασιλειάδης για το Ολυμπιακός-Προμηθέας και την ατμόσφαιρα που «μυρίζει» μπαρούτι. Στα θέματα του μπάσκετ άλλωστε ο Υφυπουργός δεν είναι τόσο αποφασιστικός όσο σε αυτά του ποδοσφαίρου...

Λίγες ώρες απομένουν για την διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας στο ΣΕΦ με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να μην δείχνει, έως τώρα τουλάχιστον, καμία πρόθεση να επέμβει όπως οφείλει.

Ο κ. Βασιλειάδης αλλά και συνολικά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έχουν ασχοληθεί με μεγάλο ζήλο με το ελληνικό ποδόσφαιρο για τους λόγους που έχουν γίνει πλέον ξεκάθαροι φαίνεται πως δεν ασχολούνται με το τι συμβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ.

Την ώρα που το ελληνικό μπάσκετ είναι έτοιμο να  «τιναχτεί στον αέρα» μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες και τον ορισμό του ανεπιθύμητου από τον Ολυμπιακό, Αναστόπουλου, για το ματς με τον Προμηθέα ο Υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης αρνείται, πάντα τουλάχιστον έως τώρα, να αναλάβει δράση για να μην φτάσει η κατάσταση σε πολύ επικίνδυνα επίπεδα.

Μιλάμε για τον ίδιο Υφυπουργό και την ίδια Κυβέρνηση που μόλις πριν λίγες μέρες πήρε την απόφαση να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας. Χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ που χωράει 60 χιλιάδες οπαδούς και είναι το πιο ασφαλές γήπεδο. Μιλάμε για τον ίδιο Υφυπουργό και την ίδια Κυβέρνηση που έχει επέμβει για τα καλά στο ποδόσφαιρο οδηγώντας τις καταστάσεις εκεί που θέλει, αναβάλλοντας αγωνιστικές, επιβάλλοντας διαιτητές και επόπτες σε τελικούς Κυπέλλων.

Για την ίδια Κυβέρνηση που όμως στο μπάσκετ παρά τα όσα απίστευτα συμβαίνουν εδώ και χρόνια, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο «αμήν» και να παίρνει θέση ανοικτά και ξεκάθαρα για τα όσα γίνονται στην ΚΕΔ (έχοντας πλέον και συμπαραστάτες σχεδόν όλες τις άλλες ομάδες), κάνει πως δεν τα βλέπει.

Προφανώς ο κ. Βασιλειάδης δεν έμαθε τι συνέβη στην ΚΕΔ με τον ορισμό του Αναστόπουλου για το Ολυμπιακός-Προμηθέας την ώρα που ήταν δεδομένο πως την ίδια μέρα θα σφύριζε στην Βαλτική Λίγκα. Μάλλον ο κ. Βασιλειάδης θεωρεί πως όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο σπίτι του διαιτητή δεν είναι άξια αξιολόγησης.

Την ίδια ώρα έχουν δοθεί πάνω απο 7.000 εισιτήρια για το ματς Ολυμπιακός-Προμηθέας. Και η Κυβέρνηση απλά παρακολουθεί. Δεν είναι ποδόσφαιρο βλέπετε, είναι ο… Φάρος της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από