Ολική ανατροπή στην μάχη της παραμονής: Σώζεται η Κύμη, «καίγονται» Ρέθυμνο – Λαύριο!

Η απόφαση του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη έφερε τα.... πάνω -κάτω στη μάχη της παραμονής.

Η «βόμβα» που έριξε ο Παναθηναϊκός με την απόφασή του να μην κατέβει στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, ήρθε να αλλάξει δραματικά τα δεδομένα όσον αφορά την μάχη της παραμονής.

Εκεί που φαινόταν λοιπόν πως η Κύμη θα ήταν (εκτός απροόπτου) η ομάδα που θα ακολουθούσε τον Κολοσσό στην Α2, πλέον η ομάδα της Εύβοιας πανηγυρίζει!

Κι αυτό καθώς θα πάρει στα χαρτιά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και έτσι θα βρει την… ανέλπιστη νίκη που αναζητούσε επί του τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ. Και θα σωθεί και μαθηματικά! Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν νιώθουν καλά Ρέθυμνο και Λαύριο που από εκεί που ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα αγωνίζονται και του χρόνου στην κατηγορία, τώρα καίγονται!

Αυτή τη στιγμή η Κύμη έχει 32 βαθμούς και ρεκόρ 7-18 όσους δηλαδή και το Ρέθυμνο το οποίο όμως υπερτερεί στην ισοβαθμία. Από την πλευρά του Λαύριο έχει ρεκόρ 6-19 και 31 βαθμούς.

Η ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού με τους βαθμούς της νίκης που θα πάρει στο ΟΑΚΑ (στα χαρτιά) θα πάει στο 8-18 και τους 34 βαθμούς.

Ετσι το Ρέθυμνο προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του θέλει νίκη επί του Άρη έτσι ώστε να σωθεί στην ισοβαθμία με την Κύμη.

Εφόσον οι Κρητικοί ηττηθούν στο Αλεξάνδρειο θα θέλουν ήττα και της ομάδας του Χρήστου Σερέλη από τον Ήφαιστο (στο Λαύριο). Σε διαφορετική περίπτωση με  ήττα του Ρεθύμνου από τον Αρη και νίκη του Λαυρίου επί του Ηφαίστου, στην Basket League θα παραμείνει το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία των Κρητικών οι οποίοι θα βρεθούν στην Α2.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από