Συγκλονιστικές στιγμές: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Παπαθεοδώρου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα – αποκλεισμό από τον Προμηθέα, αποχώρησε κλαίγοντας από το παρκέ του «PAOK Sports Arena».

Ο Προμηθέας πέρασε σαν… σίφουνας από την Πυλαία (76-68) και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από τη συνέχεια των πλέι οφ, εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές στο παρκέ του «PAOK Sports Arena», με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, να ξεσπάει σε κλάματα.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης πάλεψε με τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του, την ώρα που δεν υπάρχει φως στο τούνελ και τα χρέη είναι υπέρογκα και καταδικαστικά για τους Ασπρόμαυρους. Ο Παπαθεοδώρου έκλαιγε με λυγμούς, με τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν.

«Είναι δύσκολο. Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν σήμερα μαζί μας κι εύχομαι στον ΠΑΟΚ σύντομα να βρει τον δρόμο του», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος ο Ελληνας τεχνικός. Ερωτηθείς για το μέλλον του, τόνισε: «Δεν έχει μεγάλη σημασία τι θα κάνω εγώ αλλά να βρεθεί μια λύση για το τμήμα και να έχει συνέχεια και να παρουσιάζει την εικόνα που του αρμόζει», ενώ για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα το τελευταίο δίμηνο, δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω. Τελειώσαμε όρθιοι, με αξιοπρέπεια, έτσι όπως είχαμε υποσχεθεί».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από