«Ο Αλαν Γουίλιαμς απέρριψε τον Ολυμπιακό, περιμένει πρόταση από το NBA»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Αμερικανός φόργουορντ απέρριψε την κρούση που του έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς περιμένει πρόταση από το ΝΒΑ.

Την Δευτέρα υπήρξαν δημοσιεύματα στο εξωτερικό, τα οποία ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αμερικανού σέντερ, Αλαν Γουίλιαμς.

Πρόκειται για τον 26χρονο άσο που αγωνίζεται στη θυγατρική ομάδα των Μπρούκλιν Νετς, Λονγκ Άιλαντ και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, κερδίζοντας τον τίτλο του πρώτου ριμπάουντερ του πρωταθλήματος! Συγκεκριμένα, είχε μέσο όρο 19.8 πόντους και 12.9 ριμπάουντ σε 27 λεπτά συμμετοχής.

«Ο Άλαν Γουίλιαμς βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα… τιτιβίσματα που ερχόντουσαν από το εξωτερικό, τα οποία μάλιστα έγραφαν ότι ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ντέιβιντ Μπλατ, έχει άριστη άποψη για τον θηριώδη σέντερ.

Σήμερα, ωστόσο, υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα οποία ανέφεραν ότι οι Ερυθρόλευκοι πλησίασαν τον παίκτη και μάλιστα του έκαναν πρόταση, αλλά ο 26χρονος άσος αρνήθηκε, καθώς περιμένει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ.

«Ο Αλαν Γουίλιαμς απέρριψε τον Ολυμπιακό, καθώς περιμένει πρόταση από το ΝΒΑ», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Λιθουανοί. Ο Άλαν Γουίλιαμς εκτός από τους Νετς, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης στους Φοίνιξ Σανς, αλλά και στην θυγατρική τους, Νόρθεν Αριζόνα.

Δείτε το… τιτίβισμα για Ολυμπιακό και Αλαν Γουίλιαμς:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από