Παναθηναϊκός: Ανεβάζει «στροφές» ο Λεκαβίτσιους

Ο Λιθουανός γκαρντ ανεβάζει ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο για τον πρώτο τελικό της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στο Περιστέρι και με «σκούπα» πέρασε στους τελικούς της Basket League. Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του περιμένουν πλέον να μάθουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα προκύψει από το ματς της ΑΕΚ με τον Προμηθέα.

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται καθημερινά για τους τελικούς του πρωταθλήματος, με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Ο Λιθουανός, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ματς με το Περιστέρι, βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη δράση και όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το «παρών» στον πρώτο τελικό της Basket League.

Ο γκαρντ του Τριφυλλιού την Πέμπτη έβγαλε μέρος του προγράμματος και την Παρασκευή θα προσπαθήσει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Οι γιατροί του Παναθηναϊκού είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση του Λεκαβίτσιους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο τελικό, θέτοντας τον εαυτό στη  διάθεση του Ρικ Πιτίνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από