Τα εισιτήρια στο Περιστέρι-ΑΕΚ

Τελικά με κόσμο θα διεξαχθεί ο δεύτερος μικρός τελικός μεταξύ του Περιστερίου και της ΑΕΚ, με τη γηπεδούχο ομάδα να κυκλοφορεί τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών θα την εκτίσει στον τέταρτο τελικό (αν γίνει) το Περιστέρι και όχι στον δεύτερο, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη.

Και αυτό γιατί ο αθλητικός δικαστής πήρε την απόφαση την Παρασκευή και χρειάζονται πέντε εργάσιμες ημέρες για να εφαρμοστεί. Αν υπάρξει τέταρτο ματς τότε αυτό θα γίνει χωρίς κόσμο.

Με κόσμο λοιπόν θα υποδεχθεί το Περιστέρι την ΑΕΚ στον αυριανό μικρό τελικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Το Περιστέρι Βίκος Cola «φλερτάρει» με την κατάκτηση της 3ης θέσης και η Διοίκηση σε περιμένει στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Α.Ε.Κ.

Επιστροφή στην Basket League και στα playoffs αυτής, συμμετοχή στα ημιτελικά κι έξοδος στην Ευρώπη! Μια σεζόν, υπέρ το δέον πετυχημένη που έχει και συνέχεια για τον Γ.Σ.Π. που σε θέλει στο πλευρό του! Γιατί μαζί, πετάμε ψηλότερα!

Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τρίτης (11/6, 19:00) βρίσκονται ήδη στα γραφεία της Κ.Α.Ε. τα οποία θα λειτουργήσουν, σήμερα Δευτέρα (10/6) από τις 17:00 έως τις 21:00 κι ανήμερα της αναμέτρησης από τις 11:00 έως τις 15:00.

Ακολούθως, θα ανοίξουν τα εκδοτήρια του γηπέδου όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα “μαγικά” χαρτάκια των οποίων οι τιμές είναι στα πέντε ευρώ (παιδικό), 10 και 20 ευρώ στις θέσεις των V.I.P.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από