Αναμονή στον Άρη για Καστρίτη

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον Άρη.

Ένα από τα πολλά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο μπασκετικός Άρης στον σχεδιασμό της νέας σεζόν είναι κι αυτό του προπονητή. Για την ώρα ο Γιάννης Καστρίτης έχει αναλάβει την προετοιμασία της Εθνικής Κ19 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κρήτης και θα πρέπει να κάνει τη σχετική κουβέντα με τον Δημήτρη Γουλιέλμο για να προκύψουν εξελίξεις.

Οι δυο πλευρές, πάντως, εμφανίζονται θετικές στο να επεκτείνουν τη συνεργασία του την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται οριστικό ακόμη. Η ομάδα, όπως φαίνεται, θα συνεχίσει με ban τη νέα χρονιά, γεγονός που δυσκολεύει κατά πολύ το «χτίσιμο» του ρόστερ και επηρεάζει θέματα όπως το μπάτζετ και οι στόχοι. Οι συνθήκες δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι αποτρεπτικές για τον Έλληνα τεχνικό, αλλά η συζήτηση θα πρέπει να γίνει με συγκεκριμένα δεδομένα.

Η υπόθεση παραμονής ή όχι του Καστρίτη στους κίτρινους αναμένεται να ξεκαθαρίσει μόλις βγει ο μήνας. Μόλις «κλείσει» το θέμα του προπονητή, η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, που έχει να κάνει με τον σχεδιασμό και την οργάνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από