AEK: «Ζεστά» για τον Χαραλαμπόπουλο!

Η Ένωση θέλει να κάνει δικό της τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος θέλει να παραμείνει στην Basket League μετά το ατυχές πέρασμα από το Λαύριο.

Παρά τις αποχωρήσεις, τα οικονομικά θέματα και την ανησυχία για τον βασικό χορηγό της, στην ΑΕΚ κοιτούν το αύριο και έχουν στόχο την δημιουργία ενός ελληνικού κορμού, που θα είναι υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Τι καλύτερο λοιπόν για τον Έλληνα προπονητή, από το να φέρει στο ΟΑΚΑ, παιδιά με τα οποία έχει δουλέψει τόσο στις ομάδες που έχει κοουτσάρει ή ακόμα και στις υποδομές των εθνικών ομάδων.

Ένας από αυτούς; Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο 22χρονος φόργουορντ υπέγραψε με προσδοκίες στο Λαύριο το περσινό καλοκαίρι μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, όμως η χρονιά δεν ήταν αυτή που θα ήθελε αφού ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς.

Πλέον είναι ελεύθερος και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα ήθελε πολύ να τον φέρει στο ΟΑΚΑ και να δουλέψει μαζί του, έτσι ώστε να τον…. αναγεννήσει αγωνιστικά. Η ΑΕΚ κοιτάει ζεστά την περίπτωσή του και εάν τελειώσει θετικά αυτή η υπόθεση, τότε θα τον υπογράψει για πάνω από δύο χρόνια, όπως είναι και το πρότζεκτ πλέον των «κιτρινόμαυρων».

Ο παίκτης άλλαξε γραφείο μάνατζερ (από την Delta στον Νίκο Λώτσο) και η λογική λέει, πως εάν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό, θα ανταμώσει και πάλι με τον Παπαθεοδώρου, αλλά αυτήν την φορά στον Δικέφαλο της Αθήνας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από