Λυκογιάννης : «Είναι από τις μεγάλες νίκες που ψάχνουμε»

Ο Άρης Λυκογιάννης χαρακτήρισε μεγάλη νίκη το διπλό του Κολοσσού Ρόδου στην έδρα του Προμηθέα, την οποία αφιέρωσε στον γενικό διευθυντή της ομάδας του, που είχε χάσει τον πατέρα του πρόσφατα.

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα του Προμηθέα Πατρών και σύμφωνα με τον προπονητή των θαλασσί, Άρη Λυκογιάννη, αυτό το ροζ φύλλο αγώνα είναι μια από τις μεγάλες νίκες που ψάχνει η ομάδα του. Επίσης, αφιέρωση την επικράτηση αυτή στον γενικό διευθυντή του Κολοσσού, Γιώργο Γκοτζογιάννη, ο οποίος είχε χάσει τον πατέρα του την περασμένη εβδομάδα.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, είναι από εκείνες τις μεγάλες νίκες που ψάχνεις να βρεις από νωρίς στην σεζόν για να γίνει πιο εύκολη η ζωή σου. Ολη η ομάδα του Κολοσσού είχε ένα έξτρα κίνητρο σήμερα, καθώς ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιώργος Γκοτζογιάννης έχασε τον πατέρα του την εβδομάδα που πέρασε. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που κάνει τα πάντα για την ομάδα και θέλαμε να του δώσουμε μια χαρά. Όλα τα παιδιά ήθελαν να κερδίσουν. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και στην άμυνα και στην επίθεση, βρεθήκαμε σε εξαιρετική ημέρα στο περιφερειακό σουτ, παίξαμε απελευθερωμένοι, χωρίς πίεση και άγχος και διαβάσαμε σωστά τις αλλαγές του Προμηθέα.

Η φετινή μας ομάδα είναι μια rookie ομάδα και εγώ ενδεχομένως να την πίεσα στην αρχή της χρονιάς. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι για να πάρουμε ένα τέτοιο παιχνίδι έπρεπε να είμαστε μυαλωμένοι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο. Έχει χτιστεί με λογική και διαθέτει πλούσιο και γεμάτο ρόστερ. Ζηλεύουμε την ομάδα του Προμηθέα και θέλουμε να παίζουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ξέραμε ότι ο Προμηθέας έχει 4 δημιουργούς. Επιλέξαμε να παίξουμε «heads out» σε 2 από αυτούς, συγκεκριμένα στον Γκίκα και στον Χολ. Αυτό ήταν σημαντικό, καθώς έφυγε η μπάλα από τα δικά τους χέρια. Στην επίθεση σημαδέψαμε τον Μιλόσεβιτς, ο οποίος θεωρώ ότι είναι πιο αργός παίκτης του Προμηθέα στα πόδια. Ενδεχομένως η υπέρ μας διαφορά να ήταν και πιο μεγάλη αν ο Προμηθέας δεν έβαζε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από