Πεδουλάκης: «Έρχεται μια απαιτητική σεζόν για τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για την φετινή σεζόν των «πρασίνων», αλλά και για τις ομάδες της Basket League.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει μιας ακόμα μεγάλης και δύσκολης σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσπαθώντας να χτίσει μια ομάδα που θα τα πάει πολύ καλά σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε τόσο στον Παναθηναϊκό και τις βλέψεις που έχει ο σύλλογος, όσο και για την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης:

«Αναλυτικά όσα ει«Το πιο σημαντικό εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος είναι να έχουν όλοι την υγειά τους. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι προφανής όπως πάντα: η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η σεζόν που έρχεται με τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και το εγχώριο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς ως ομάδα και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε μέσα από τα ματς του πρωταθλήματος.

Θεωρώ πως θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Εύχομαι εκ νέου υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές αλλά και οικονομική υγεία σε όλες τις ομάδες. Είναι η 9η σερί χρονιά που το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τη χώρα και εύχομαι όλες οι ομάδες να καταφέρουν να επιβιώσουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από