Άρης : Αποχωρεί και ο Μπένσον

Ο Κιθ Μπένσον βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού, όπως ανακοίνωσε ο Άρης, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις για να λυθεί η συνεργασία τους.

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Άρη! Μετά τους Βον, Μόραντ, Πέτγουεϊ και ο Κιθ Μπένσον είναι στην πόρτα της εξόδου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει πως ο Αμερικανός έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Οι κίτρινοι στην ανακοίνωση τους ανέφεραν πως βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, ούτως ώστε να λυθεί η συνεργασία τους, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να επωμίζεται το βάρος της εύρεσης του αντικαταστάτη του στην γραμμή των ψηλών.

Ο Μπένσον τη φετινή σεζόν ήταν ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Άρη, μετρώντας 10.3 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.3 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 9 παιχνίδια στην  Α1 και 63. πόντους, 4 ριμπάουντ και 0.6 μπλοκ σε ισάριθμους αγώνες στο Basketball Champions League.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης

«Ο Keith Benson έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού και η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του Αμερικάνου παίκτη, για τον τρόπο με τον οποίο θα λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από