«Συμφώνησε με Νάναλι ο Παναθηναϊκός»

Οι Τούρκοι γράφουν ότι ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος προτίμησε την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, παρότι είχε πρόταση και από την Φενέρ!

Το όνομα του Εκπε Ούντο ακουγόταν πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες, όμως, τελικά έναν άλλον πρώην παίκτη της Φενερμπαχτσέ φαίνεται πως παίρνει ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ελλάδας τα έχουν βρει σε όλα με τον Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Πράσινους, παρότι είχε δεχθεί πρόταση και από την Φενέρ του Ομπράντοβιτς.

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Σανγκάι Σαρκς φέρεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Τριφυλλιού. Στην Κίνα ο Αμερικανός άσος μετράει φέτος 22.3 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ ανά ματς.

Οι Τούρκοι μάλιστα αναφέρουν ότι ο Νάναλι έρχεται στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Νίκο Παππά, ο οποίος έχει μείνει εκτός πλάνων από τον Ρικ Πιτίνο και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την ώρα από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν την είδηση που μετέφεραν οι Τούρκοι, τηρώντας σιγή ιχθύος. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο εν λόγω δημοσίευμα είναι το γεγονός ότι για την περίπτωση του Νάναλι είχε ενδιαφερθεί επίσης η Φενέρμπαχτσέ του Ζοτς, αλλά ο ίδιος φέρεται να προτίμησε την Ελλάδα.

Ο Αμερικανός άσος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Φενέρ (2016-2018), ενώ την περσινή σεζόν ξεκίνησε στο ΝΒΑ με τους Χιούστον Ρόκετς, αλλά το δεύτερο μισό της σεζόν το πέρασε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία με την Ολίμπια Μιλάνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από