Θέλει τον Φράνκαμπ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κόνερ Φράνκαμπ, που ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη της φετινής σεζόν στην Basket League.

Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα στην Basket League, με τις ομάδες να μην πραγματοποιούν ούτε προπονήσεις. Η ΑΕΚ από την πλευρά της παρακολουθεί περιπτώσεις παικτών που μπορεί να την ανεβάσουν επίπεδο και μια εξ αυτών φέρεται να είναι και ο Κόνερ Φράνκαμπ.

Ο 24χρονος γκαρντ (1,85μ.) που αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη της φετινής σεζόν στην Basket League, καθώς ήταν πρώτος σε πόντους (20,89 ανά αγώνα), αξιολόγηση (21,37), εύστοχα τρίποντα (55/130, δηλαδή 42,3%) και ευστοχία στις βολές (86,75% με 72/83).

Πέρα απο τους αριθμούς αυτούς ήταν πέμπτος σε ασίστ (4,16) και τέταρτος σε κερδισμένα φάουλ (4,95). Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει το πάνω χέρι στις επαφές, παρά το ενδιαφέρον και του Προμηθέα, ενώ προς το παρόν δεν προχωράει στην απόκτηση του αλλά τον κρατάει stand by.

Ο Φρανκαμπ υπέγραψε την περσινή σεζόν στο Ρέθυμνο για 1+1 χρόνια, ενώ κόντρα στην Ένωση φέτος ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας 17 πόντους και μαζεύοντας 9 ριμπάουντ.

Δείτε τον Φρανκαμπ εν δράσει:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από