ΑΕΚ : Οι ημερομηνίες των αγώνων με τη Στρασμπούρ

Η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τη Στρασμπούρ στο πλαίσιο της φάσης των οκτώ του Basketball Champions League. Η Ένωση θα υποδεχτεί τη γαλλική ομάδα στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαρτίου. Ο αγώνας ρεβάνς θα γίνει στις 4 Απριλίου, ημερομηνία που ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα θα συμπληρωθούν 50 χρόνια […]

Η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τη Στρασμπούρ στο πλαίσιο της φάσης των οκτώ του Basketball Champions League. Η Ένωση θα υποδεχτεί τη γαλλική ομάδα στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαρτίου. Ο αγώνας ρεβάνς θα γίνει στις 4 Απριλίου, ημερομηνία που ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα θα συμπληρωθούν 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Καλλιμάρμαρο. Τότε που ο Αμερικάνος, ο Τρόντζος και οι υπόλοιποι Θρύλοι των κιτρινόμαυρων σήκωναν στον αθηναϊκό ουρανό το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο στο μπάσκετ από ελληνική ομάδα.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για σύμπτωση ή για κάτι άλλο, αλλά οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάσκετ. Μένει να φανεί στις αρχές του άλλου μήνα λοιπόν, αν θα παίξει ρόλο η ημερομηνία αυτή για το αν η ΑΕΚ θα προκριθεί στο Final 4 της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από