ΑΕΚ: «Ο κόσμος παραμένει η δύναμή μας»

Οι φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την Στρασμπούρ και η Ένωση τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους!

Η ΑΕΚ επικράτησε της Στρασμπούρ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League έχοντας στο πλευρό της 12-13.000 οπαδούς της! Όλη η Κιτρινόμαυρη οικογένεια λοιπόν ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την στήριξή τους μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

«Η «Βασίλισσα» πραγματοποίησε το πρώτο βήμα πρόκρισης για το Φάιναλ Φορ του BCL. Ο δρόμος είναι όμως μακρύς.

Η Διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές της ΑΕΚ B.C. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον συγκλονιστικό κόσμο μας, ο οποίος έσπευσε στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και με τη φωνή του έδωσε την απαιτούμενη ώθηση για τη νίκη. Ο κόσμος της ΑΕΚ κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης, γεγονός που έκανε αίσθηση στο Basketball Champions League, αλλά κυρίως τόνωσε το ηθικό των παικτών μας, καθώς η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο απαιτητική.

Ο κόσμος της ΑΕΚ παραμένει η αδιαμφισβήτητη δύναμή της. Αυτή τη δύναμη θα έχει σύμμαχο η «Βασίλισσα» και στην αναμέτρηση του Στρασβούργου, ανήμερα του «Χρυσού Ιωβηλαίου» από το έπος του Καλλιμάρμαρου. Ευχαριστούμε ξανά…»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από