Άπαντες παρόντες ενόψει Νίζνι στον Άρη

Αρχισε η μίνι προετοιμασία του Άρη για το δεύτερο ματς με τους Ρώσους που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο Nick Galis Hall.

Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του άρχισε ο Βαγγέλης Αγγέλου την προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού (28/9, 19:30) επαναληπτικού με τη Νίζνι στο Παλέ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η αποστολή του Αυτοκράτορα επέστρεψε χθες (26/9) από το Νόβγκοροντ μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι και ουσιαστικά ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία του από σήμερα Πέμπτη (27/9).

Το ευχάριστο για τον Ελληνα τεχνικό είναι οτι κανείς κίτρινος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, συνεπώς με όλους μαζί θα γίνει η προσπάθεια, ο Αρης να υπερασπιστεί τη νίκη με 65-63 του πρώτου ματς.

Ο Αγγέλλου δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο μαρκάρισμα τον Πέρι και Οντομ που έκανε μεγάλη ζημιά στο παιχνίδι της Ρωσίας, σημειώνοντας 24 και 16 αντίστοιχα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Με μια μεσημεριανή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σήμερα (27/09) την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (28/09, 19:30) δεύτερου αγώνα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, για τον Β’ Προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Πριν πατήσουν παρκέ οι παίκτες έγινε ανάλυση της ρωσικής ομάδας με τη χρήση βίντεο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση αύριο (28/09), το πρωί».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από