Χωρίς Μαργαρίτη ο ΠΑΟΚ με Τενερίφη, μέσα ο Πόουπ

Απών από το εκτός έδρας ματς με την Τενερίφη θα μείνει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, με τον Μαλίκ Πόουπ να επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τενερίφη για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη στο ματς κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου στον αγκώνα αποδείχθηκε ότι ήταν μεγαλύτερος από αναμενόταν, μετά από τις εξετάσεις που έκανε σήμερα.

«Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που λόγω τραυματισμού δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, η αρχική διάγνωση είναι ρήξη ωλενιαίου πλαγίου συνδέσμου στο δεξί αγκώνα, στον οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί νάρθηκας. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού του και να προσδιοριστεί ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας», αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τη θέση του Έλληνα φόργουορντ στην αποστολή του Δικέφαλου θα πάρει ο Μαλίκ Πόουπ, ο οποίος επιστρέφει στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά από έναν μήνα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Τζόουνς, Μορέιρα, Χρυσικόπουλο, Σχίζα, Κόνιαρη, Αθηναίου, Τέπιτς, Ζάρα, Πόουπ, Χάτσερ, Γκάρετ και Γκος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από