Προλαβαίνει τον αγώνα με Μπάμπεργκ ο Θίοντιορ

Ο Αμερικάνος γκαρντ της ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα απέναντι στην Γερμανική ομάδα.

Καλά νέα φαίνεται πως έρχονται από το στρατόπεδο της ΑΕΚ, όσον αφορά την κατάσταση του Τζόρνταν Θίοντορ, ενόψει του αγώνα με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ (03/04, 19:30).

Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος γκαρντ κατά τη διάρκεια του χθεσινού (30/3) αγώνα με τον Άρη υπέστη μια διάταση στον προσαγωγό σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών της «Ένωσης».

Ο 29χρονος δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού με σκοπό να μην επιβαρυνθεί και πάθει κάποια υποτροπή που θα ήταν τεράστιο πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους».

Μετά το τέλος του αγώνα ο Θίοντορ ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως νιώθει καλά και έτσι έχει αυξημένες πιθανότητες να δώσει το παρών στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ για τη ρεβάνς του BCL.

Παράλληλα ο Λούκα Μπάνκι θα καταστρώσει τα σχέδια του, απέναντι στη Γερμανική ομάδα, χωρίς τους Γιόνας Ματσιούλις που θα χάσει τη σεζόν, αλλά και τον Νίκο Ξανθόπουλο που δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από