Τσάλμερς: «Νιώθω καλά που συνεχίζω στην ΑΕΚ»

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Μάριο Τσάλμερς, μίλησε για την αυριανή (18/12, 21:30) αναμέτρηση με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ αύριο (18/12, 21:30) στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Ο γκαρντ της «Ένωσης», Μάριο Τσάλμερς, μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας θα είναι σκληρό ματς και θα πρέπει όλοι να παίξουν εκτελέσουν σωστά και να παλέψουν για να έρθει η νίκη.

Ακόμη αναφέρθηκε στη δική του κατάσταση, επισημαίνοντας ότι πλέον νιώθει καλά και πως ακόμα μαθαίνει τα συστήματα της ομάδας. Όσον αφορά την παραμονή του τόνισε ότι θέλει να μείνει στους «κιτρινόμαυρους» επειδή περνάει καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριο Τσάλμερς:

«Νιώθω καλά που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Η ομάδα έχει πολύ καλό οργανισμό και περνάω καλά».

Για το παιχνίδι με την Χάποελ: «Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Έχουμε ένα καλό πλάνο για το παιχνίδι με την Χάποελ. Θα παλέψουμε για να το εκτελέσουμε σωστά και να κάνουμε ότι χρειαστεί για τη νίκη».

Για την κατάστασή του: «Νιώθω πολύ καλά τώρα. Νιώθω τα πόδια μου πολύ καλά. Ακόμα μαθαίνω τα συστήματα στην επίθεση, αλλά νιώθω καλά».

Για τα κλειδιά του αγώνα: «Θα πρέπει να τους περιορίσουμε στο tranistion και να κάνουμε όλα τα μικρά πράγματα που χρειάζονται για να φτάσουμε στη νίκη».

Για τον κόσμο: «Να φέρουν ενέργεια σε όλο το παρκέ. Θέλουμε να φωνάζουν για εμάς και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην κορυφή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από