Παπαθεοδώρου: «Μπράβο στους παίκτες μου για την πρόκριση»

Ο προπονητής της Ένωσης στάθηκε στη νίκη της ομάδας του και το πως αντιμετώπισε την κατάσταση στην Γερμανία απέναντι την Βόννη.

Η ΑΕΚ μετά το διπλό στην Βόννη έφτασε στο 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του BCL. Απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε καλό μπάσκετ, η Ένωση ήταν θετική στην επίθεσή και με δύο νίκες πλέον συνεχίζει στην Ευρώπη.

Μετά το παιχνίδι, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν λακωνικός και δήλωσε ότι: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη και την πρόκριση. Το αξίζουν γιατί προσπάθησαν πολύ. Κάποιοι στην Ελλάδα δεν πίστεψαν στη Βόννη, αλλά είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα σε αυτήν. Έχει ταλέντο στην επίθεση. Έχει νέο κόουτς και νέα ατμόσφαιρα και το ένιωσα αυτό. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε, να προετοιμαστούμε για τον επόμενο γύρο και να είμαστε υγιείς για το τέλος της σεζόν».

Ενώ για τον τραυματισμό του Τσάλμερς, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Ο Μάριο έδωσε τα πάντα για την ομάδα. Δεν θέλω να πω κάτι για το πόσο σοβαρός είναι ή όχι. Ελπίζω να γυρίσει σύντομα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από