Φενέρμπαχτσε: Ήττα πριν τον Ολυμπιακό, χαστούκι του Ζοτς στον Μέλιχ! (vid)

Έξαλλος με τους παίκτες του ο Σέρβος τεχνικός, δεν δίστασε να χαστουκίσει τον Μέλιχ Μαχμούτογλου κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Φενέρμπαχτσε είχε σταθεροποιήσει την απόδοσή της, βαδίζοντας από νίκη σε νίκη τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, μετά από 9 σερί νίκες στην τουρκική Λίγκα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε με 63-61 στη έδρα της Μπάνβιτ για την 16η αγωνιστική.

Το ματς ήταν ντέρμπι, με τη Φενέρ να προηγείται με 58-60 δύο λεπτά πριν τη λήξη, αλλά τους γηπεδούχους να μένουν ψύχραιμοι και να επικρατούν με 63-61, δεχόμενοι μόλις 1 πόντο σε αυτό το διάστημα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Άντζελο Καλοϊάρο με 17 πόντους, ενώ ακολούθησαν σε απόδοση οι Ντάμιαν Κούλιγκ και Τόνεϊ Τέιλορ με 16 και 10 πόντους, αντίστοιχα. Από πλευράς φιλοξενούμενων, κορυφαίος ήταν ο Ντατόμε με 20 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας σε 11’52» έμεινε στα ρηχά, καθώς μέτρησε 2 πόντους (1/3 σουτ), 2 ασίστ και 3 λάθη.

Στο 13-3 έπεσε η Φενέρ, την έπιασε η Τόφας που έχει το ίδιο ρεκόρ. Θυμίζουμε οτι ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φενέρ στις 1/2.

Τα νεύρα πάντως του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από κάποια λάθη των παικτών του ξέφυγαν κάτι που φάνηκε στο παρακάτω βίντεο. Ο Σέρβος τεχνικός έδινε οδηγίες σε άγριο ύφος στους παίκτες του σε ένα τάιμ άουτ, με τον Μέλιχ Μαχμούτογλου να την πληρώνει, δεχόμενος ένα χαστούκι(!) από τον προπονητή του.

Νίκησε η Εφές

Εξαλλου, η Εφές επικράτησε στην έδρα της της Καρσίγιακα με 89-77, έχοντας τους Μότουμ και Στίματς με 19 πόντους έκαστο και τον ΜακΚόλουμ να προσθέτει άλλους 16. Στο 11-5 πλέον η ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από