Με νέα πρόσωπα και χωρίς άγχος κόντρα στη Βοσνία η Εθνική

Έτοιμη για το τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών του Eurobasket είναι η ανανεωμένη Εθνική ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα (20/2, 16:30) τη Βοσνία, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της...

Έτοιμη για να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών του Eurobasket είναι η Εθνική Ελλάδας, η οποία ρίχνεται σήμερα (20/2, 16:30) στη «μάχη» κόντρα στη Βοσνία, θέλοντας να ξεκινήσει ιδανικά αυτό το… κλείσιμο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της Βοσνίας στη «φούσκα» της Ρίγας, η οποία έχει επίσης «τσεκάρει» το εισιτήριο της πρόκρισης.

Το ρόστερ της «γαλανόλευκης» είναι αρκετά ανανεωμένο σε σχέση με την τελευταία φορά καθώς ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε επτά νέα πρόσωπα στην 14αδα. Ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο Δημήτρης Μωραϊτης, ο Ζώης Καράμπελας και ο Νίκος Χουγκάζ πήραν θέση στην 14αδα και ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους.

Εκτός αποστολής για το αποψινό ματς έμειναν ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης που είναι επίσης ένα από τα νέα πρόσωπα, αλλά και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο.

Να σημειωθεί πως η Ελλάδα είχε επικρατήσει με 70-65 μέσα στη Τούζλα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, ωστόσο χρειάζεται τη νίκη καθώς ισοβαθμεί με τη Βοσνία στο 3-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από