Εξαιρετικός ο Σλούκας, στον τελικό η Φενερμπαχτσέ

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς «σκούπισε» την Μπάνβιτ και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αναντολού Εφές – Τόφας (2-1).

Στους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας προκρίθηκε η Φενερμπαχτσέ του Κώστα Σλούκα. Οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επικράτησαν εκτός έδρας της Μπάνβιτ με 84-73 και με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ουαναμέικερ με 16 πόντους, με τον Αμερικανό γκαρντ μάλιστα να μοιράζει 4 ασίστ, αλλά και να κατεβάζει 4 ριμπάουντ. Ο Μαχμούτογλου είχε 14 πόντους, ο Γιαν Βέσελι επίσης 14 πόντους, με 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Τόμπσον με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Οσον αφορά στον Κώστα Σλούκα, ο Ελληνας άσος αγωνίστηκε 28 λεπτά, στα οποία είχε 8 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Κούλιγκ με 28 πόντους. Συγκεκριμένα, είχε 5/11 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 9/10 βολές. Η ομάδα των Σλούκα και Ομπράντοβιτς ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Μπάνβιτ και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στους τελικούς του πρωταθλήματος, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Αναντολού Εφές – Τόφας (2-1).

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 30-48, 50-64, 73-84

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από