Οι δίδυμες «θεές» DJ που κατέκτησαν και τον αθλητισμό! (vid+pics)

Οι δίδυμες Ρωσίδες καλλονές -που είναι καλεσμένες στο final-4 της VTB League στο μπάσκετ- προκαλούν πάταγο σε κάθε εμφάνισή τους, καθώς ξεσηκώνουν το κοινό με τη μουσική που παίζουν, αλλά και τα κάλλη τους!

Τις λένε Κριστίνα και Ανια Γκρούσιν, είναι δίδυμες αδερφές και όπως άπαντες διαπιστώνουν μόλις τις αντικρίσουν, είναι καλλονές! Οι δύο πανέμορφες κοπέλες κάνουν μάλιστα και το ίδιο επάγγελμα, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Είναι DJ και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, όπου παίζουν τη μουσική τους επικρατεί πανικός! Εν ώρα «υπηρεσίας» δίνουν ένα πραγματικά εκρηκτικό σόου το και σε συνδυασμό με το εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα που επιλέγουν, κρατούν τους θαμώνες στην τσίτα!

Φυσικά είναι περιζήτητες σε διάφορα μέρη της γης και πληρώνονται αδρά για κάθε εμφάνισή τους. Ποιος άλλωστε μπορεί να τους πει όχι, σε όσα κι αν ζητήσουν;

Μάλιστα σιγά σιγά άρχισαν να κατακτούν και τον χώρο του αθλητισμού, καθώς ήδη άρχισαν να τις καλούν σε διάφορες διοργανώσεις. Για παράδειγμα οι δίδυμες κοπέλες, είναι καλεσμένες από τη VTB League για να παίξουν μουσική στο final four της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως η διοργάνωση ξεκινά σήμερα Παρασκευή (8/6) με τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, της Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Πάρτε μια γεύση από την Κριστίνια και την Ανια

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από