Η Τουρκ Τέλεκομ ανακοίνωσε τον Γκάμπριελ

Ο Κένι Γκάμπριελ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τούρκικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ, η οποία ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του.

Ο Κένι Γκάμπριελ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν οι πράσινοι δεν ενεργοποίησαν την οψιόν στο συμβόλαιο του, όμως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Τουρκία και την Τούρκ Τέλεκομ, η οποία ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκάμπριελ επιστρέφει στη γειτονική χώρα, μετά την παραμονή του εκεί επί 2 σεζόν (2014-16), με την φανέλα της Καρσίγιακα και θα αγωνιστεί μάλιστα και στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος της τούρκικης ομάδας σχολίασε τη μεταγραφή του Γκάμπριελ λέγοντας: «Αυτή η χρονιά θα είναι απολαυστική για το κοινό μας. Θα δει ευρωπαϊκούς αγώνες και ο Γκάμπριελ θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές με την δυναμική του, την εμπειρία του, την οξυδέρκειά του και τα μπλοκς του! Του εύχομαι πολλές επιτυχίες με τη φανέ-λα της ομάδας μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από