Μπαχτσεσεχίρ – Φενέρμπαχτσε 77-84

Μπορεί να τα χρειάστηκε στο τέλος αλλά η Φενέρμπαχτσε επικράτησε εκτός έδρας της Μπαχτσεσεχίρ με 77-84 και έρχεται στο ΣΕΦ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Το απόλυτο των νικών μετά από έξι αγωνιστικές έκανε η Φενέρμπαχτσε, η οποία επικράτησε αρκετά δύσκολα της Μπαχτσεσεχίρ με 84-77 εκτός έδρας,χωρίς τον Κώστα Σλούκα, ωστόσο η εμφάνιση του Γιάν Βέσελι ήταν αρκετή για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν με την λήξη της πρώτης περιόδου με 20-13. Ωστόσο από εκεί και πέρα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και σταδιακά μείωσε την εις βάρος της διαφορά, με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμα και διαφορά 10 πόντων.

Ωστόσο, η ομάδα του Δέδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να γυρίσει το ματς, αλλά δεν μπορούσε να πάρει την νίκη, μένοντας έτσι στο 3-3.

Κορυφαίος, ο Βέσελι για τους νικητές έχοντας 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ από την Μπαζτσεσεχίρ, ο Κολόμ είχε 21 πόντους και 6 ασίστ.

Πλέον η Φενέρ στρέφει την προσοχή της στο ματς με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από