Φουενλαμπράδα – Ρεάλ Μαδρίτης 80-95

Στις νίκες επέστρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς επικράτησε της Φουενλαμπράδα με 95-80 και επανήλθε στην κορυφή της κατάταξης της ACB, μετά την ήττα της Μπασκόνια από την Ανδόρα.

Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά από την επιβλητική νίκη της κόντρα στην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, επικράτησε εύκολα και της Φουενλαμπράδα με 95-80.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας σωστές επιλογές στην επίθεση πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, καθώς προηγούνταν με 26-21 με τη λήξη της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την «βασίλισσα» να ξεφύγει και άλλο στο σκορ, με αποτέλεσμα να μείνουν κοντά στην πρωταθλήτρια Ευρώπης (43-46).

Ωστόσο, οι «μερένχες» στο τρίτο δεκάλεπτο δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και τρέχοντας ένα επιμέρους 20-31, κατάφεραν να βάλουν στέρεες βάσεις στην επικράτηση τους, με την τέταρτη περίοδο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Σέρχιο Γιούλ με 17 πόντους και 2 τελικές πάσες, ενώ από κοντά ήταν οι Τάβαρες και Ράντολφ με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους ηττημένους αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Πόποβιτς που σημείωσε 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-26, 22-20, 20-31, 17-18

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από