Τραμπζονσπόρ – Φενερμπαχτσέ 90-119

Η Φενερμπαχτσέ επικράτησε της Τραμπζονσπόρ με 119-90, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση στην κερκίδα και διεκόπη στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Σε μια αναμέτρηση με ένταση κι επεισόδια η Φενερμπαχτσέ κέρδισε εκτός έδρας την Τραμπζονσπόρ με 119-90, πραγματοποιώντας μία επιβλητική εμφάνιση λίγες μέρες πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό με το σκορ στο 37-35 υπέρ της Τραμπζονσπόρ, οι διαιτητές αποφάσισαν να διακόψουν την αναμέτρηση, διότι υπήρξε ένταση στο παρκέ και στην κερκίδα.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από ένα φάουλ του Βέσελι στον Κρις Ομπέκπα, ο οποίος έσπρωξε τον παίκτη της Φενέρ. Στη συνέχεια ο κόσμος άρχισε να πετά αντικείμενα με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα το ματς.

Όσον αφορά το παιχνίδι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε πολύ εύκολα στην νίκη, όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίος των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν ο Τζέιμς Νάναλι με 20 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Γιαν Βέσελι πέτυχε 18 πόντους και 5 ριμπάουντ. Αντίθετα ο Κώστας Σλούκας μέτρησε 7 πόντους και 6 ασίστ. Από τους ηττημένους, πάλεψε ο Έλντριτζ με 21 πόντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από