Περπέρογλου: Στην κορυφαία πεντάδα της Αδριατικής Λίγκας (pic)

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση στην καριέρα του Έλληνα φόργουορντ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε καλύτερους παίκτες της Αδριατικής λίγκας.

Την πολύ καλή του χρονιά «εξαργύρωσε» ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της Αδριατικής Λίγκας, για την κανονική περίοδο.

Ο Έλληνας φόργουορντ που αγωνίστηκε με τον Ερυθρό Αστέρα πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν και βρέθηκε στην τρίτη θέση, στην ψηφοφορία που διοργανώθηκε, μαζεύοντας το 9,3% των ψήφων.

Φέτος ο 34χρονος παίκτης πετύχαινε 10,4 πόντους, μάζευε 3,3 ριμπάουντ, μοίραζε 2,1 ασίστ και είχε 1,1 κλεψίματα, οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή με ρεκόρ 21-1.

Η διαδικασία προέκυψε από τις ψήφους των προπονητών (60%), του κοινού (30%) και αρμόδιας επιτροπής της Αδριατικής Λίγκας (10%).

Πρώτος και καλύτερος αναδείχθηκε ο Γεωργιανός, Γκόγκα Μπιτάτζε (Μέγκα Μπέμαξ, Μπουντούτσνοστ) με ποσοστό 13,2%, ενώ τον ακολούθησαν κατά σειρά οι Τζο Ράγκλαντ (Ερυθρός Αστέρας), Τζέικομπ Πούλεν (Τσεντεβίτα), Τζοκ Λαντέιλ (Παρτίζαν).

Εδώ η σχετική ανακοίνωση:

https://twitter.com/ABA_League/status/1108307190568222726

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από