Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Χαπ στην Κρεμόνα! (vid)

Ο Ίθαν Χαπ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κρεμόνα από τον Ολυμπιακό και στο ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα έκανε... όργια.

Ο Ίθαν Χαπ αποχώρησε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για την Κρεμόνα, καθώς δεν υπολογιζόταν ιδιαίτερα από τον Κεστούτις Κεμζούρα. Ο Αμερικανός σέντερ είχε παίξει 45 δευτερόλεπτα όλα κι όλα στον Ολυμπιακό στην ήττα από τη Βιλερμπάν, όταν ακόμα ήταν στον πάγκο των ερυθρόλευκων ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Το προπονητικό τιμ και η διοίκηση αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Χαπ με δανεισμό για να αγωνιστεί στην Ευρώπη και να επιστρέψει καλύτερος και ο ίδιος στο ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα έκανε… παπάδες.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος σέντερ ήταν εντυπωσιακός στη νίκη της Κρεμόνα επί της Φορτιτούντο Μπολόνια (80-73) στο «PalaRadi», όντας ο κορυφαίος των νικητών.

Ο Χαπ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 19 πόντους (8/12δίπ., 3/6β.), πρώτος ριμπάουντερ, όπου μάζεψε 7, ήταν πρώτος και σε κοψίματα με 2, ενώ είχε ακόμα και 2 ασίστ. Παράλληλα αγωνίστηκε συνολικά 29 λεπτά με την ιταλική ομάδα και ήταν κομβικός στην επιστροφή της Κρεμόνα στις νίκες στη Serie A.

Δείτε βίντεο από το ντεμπούτο του Αμερικανού:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από