Πέσιτς: «Οι παίκτες προσαρμόζονται γρήγορα»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφέρθηκε στην επιστροφή στην ενεργό δράση.

Εξ’ ορισμού η επιστροφή στην αγωνιστική δράση θα ήταν περίεργη για την ACB. Αυτό επισήμανε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ, Πέσιτς, μετά τη νίκη με 96-92 επί της Μπανταλόνα.

Ο Πέσιτς ανέφερε: «Όλοι περίμεναν ότι το παιχνίδι θα είχε πολλά άγνωστα στοιχεία, αλλά ήξερα πού βρισκόμασταν. Για 25 λεπτά δείξαμε καλή εικόνα στην άμυνα, αλλά και μεγάλη ευθύνη, που σημαίνει ότι κερδίζαμε τις μονομαχίες στην άμυνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την έλλειψη φυσικής κατάστασης, είχαμε καλές στιγμές, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το πώς έχουμε παίξει σε άλλες φάσεις του αγώνα.

Δεχτήκαμε 35 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο. Και αυτό μια ομάδα που θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα δεν μπορεί να το αντέξει. Πρέπει να βρεθούμε στην πρώτη θέση, στο αμυντικό κομμάτι και δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το επόμενο παιχνίδι, άρα η άμυνα πρέπει να αλλάξει».

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» παραδέχτηκε ότι η απουσία του κόσμου δημιουργεί πρωτόγνωρες συνθήκες: «Οι παίκτες σίγουρα παρατηρούν την απουσία του κόσμου, αλλά προσαρμόζονται πολύ γρήγορα. Και έχουμε μερικούς παίκτες με πολλή εμπειρία, που έχουν παίξει σε Παγκόσμιο Κύπελλο και Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και σε τουρνουά τέτοιου τύπου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από