Γαλλία: Χωρίς Ντε Κολό στο Eurobasket 2022

Ο Νάντο Ντε Κολό ενημέρωσε ότι δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα στο Eurobasket 2022, ωστόσο έκανε γνωστό ότι θέλει να λάβει μέρος στο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο Νάντο Ντε Κολό δεν θα δώσει το παρών στο Eurobasket του 2022, καθώς όπως ενημέρωσε τον προπονητή της Εθνικής Γαλλίας Βενσάν Κολέ, θέλει να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια του.

Ο Γάλλος πάντως για περισσότερο από μια δεκαετία βρίσκεται σε κάθε διοργάνωση με την Εθνική ομάδα, εκτός από το το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 λόγω τραυματισμού, ωστόσο όπως έκανε γνωστό θα είναι σίγουρα διαθέσιμος τόσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, όσο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο Ντε Κολό μέσω της «Equipe» γνωστοποίησε την απόφαση του να μην λάβει μέρος στο Eurobasket του 2022 λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου, προκειμένου να μπορέσω να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας κατάλαβαν την κατάσταση, ξέρουν ότι πάντα έδινα το παρών σε μεγάλες διοργανώσεις. Στην Ευρώπη όμως έχουμε μεγάλες σεζόν και καθόλου ξεκούραση».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από