Φουρνιέ: «Πονάει τόσο πολύ όταν χάνεις το EuroBasket» (pic)

Ο Εβάν Φουρνιέ έκανε το πρώτο του σχόλιο μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι δεν θα αγωνιστεί στο EuroBasket του 2025 με την Γαλλία.

Ο Εβάν Φουρνιέ δεν θα δώσει το «παρών» με την Εθνική Γαλλίας στο EuroBasket του 2025, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, έκανε το πρώτο του σχόλιο για την απουσία του από το ευρωπαϊκό, λίγη ώρα μετά αφού έγινε γνωστή η είδηση.

Διαβάστε επίσης: «Αυτό είναι το συμβόλαιο που προσέφερε ο Ολυμπιακός στον Μίτσιτς»

Ο Φουρνιέ δήλωσε ότι αισθάνεται στεναχωρημένος που δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την προσπάθεια που θα κάνουν οι «τρικολόρ».

Η ανάρτηση του Φουρνιέ

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Γάλλος έγραψε στην δημοσίευσή του: ««Πονάει τόσο πολύ όταν χάνεις το Ευρωμπάσκετ, καλή τύχη παιδιά».

Οι μπλε, θα παραταχθούν στο EuroBasket του 2025 με σημαντικές απώλειες.

Αναλυτικά, πέρα από τον Φουρνιέ, θα απουσιάσουν και οι Βίκτορ Γουεμπανιαμά, Ρούντι Γκομπέρ και Μουσταφά Φαλ.

Ανάμεσα στους 18 εκλεκτούς που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Γάλλων, Φρεντερίκ Φοτό, βρίσκεται και ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από