«Πρώτη» για την Εθνική ενόψει «παραθύρου»

Η Εθνική ανδρών θα κάνει την Τετάρτη την πρώτη προπόνησή της ενόψει των δύο αγώνων του Σεπτεμβρίου για τη β' προκριματική φάση του Μουντομπάσκετ. Μόνο δύο οι απόντες.

Η Εθνική ομάδα μαζεύεται και πάλι, αυτή τη φορά για τους δύο πρώτους αγώνες της β’ προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με αντιπάλους τη Σερβία (13/9 στο Ηράκλειο) και τη Γεωργία (16/9 στην Τιφλίδα).

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης 5/9 και για πρώτη φορά σε αυτή τη διαδικασία των παραθύρων η Εθνική ομάδα θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης. Μοναδικοί απόντες είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Κουφός, που για τους δικούς τους λόγους δεν ήρθαν, αντίθετα το «παρών» δίνει ο άλλος Έλληνας του ΝΒΑ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς και όλοι οι διεθνείς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, όπως επίσης και ο Κώστας Σλούκας της Φενερμπαχτσέ.

Οι 14 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι οι: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Η Εθνική Ομάδα θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου και θα αναχωρήσει για το Παρίσι στις 7/9, προκειμένου να δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας, με το Μαυροβούνιο (8/9, 19.00) και την Γαλλία (9/9, 19.30). Θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 10/9 και την επομένη, Τρίτη 11/9, θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο και τον πρώτο αγώνα. Για την Τιφλίδα η αποστολή θα ταξιδέψει στις 14/9 και η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 17/9.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από