Ο Μόουζες Ράιτ θα παίξει με την Εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας

Ο Μόουζες Ράιτ έλαβε το διαβατήριο της Βόρειας Μακεδονίας και θα αγωνιστεί ως νατουραλιζέ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα τέλη Αυγούστου

Πριν από έναν χρόνο ήταν κοντά στο να πάρει κυπριακό διαβατήριο για να παίξει με την Εθνική ομάδα της Κύπρου στο Eurobasket 2025. Ωστόσο, ο Μόουζες Ράιτ εν τέλει θα αγωνιστεί με την Εθνική της Βόρειας Μακεδονίας!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αρμάνι Μιλάνο θα συμμετάσχει στα «παράθυρα» του Αυγούστου ως νατουραλιζέ, καθώς έχει λάβει κανονικά το διαβατήριό του.

Διαβάστε επίσης: Σκόραρε ξανά ο Πινέδα με τη Μοντερέι (vid)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Ζάλγκιρις Κάουνας προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τους Λιθουανούς στη Euroleague, η οποία του έδωσε το εισιτήριο για τη μετακίνηση στη Βόρεια Ιταλία.

Ο 27χρονος σέντερ πέρσι είχε 13.2 πόντους και 6.5 ριμπάουντ ανά 23:38 σε 42 παιχνίδια της Euroleague με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, ενώ φέτος μετακόμισε στο Μιλάνο… μέσω Βαρκελώνης.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αυστρία (30/8 στις 17:05), η οποία δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον NBAer Τζέικομπ Πολτλ.

Ως εκ τούτου ο Ράιτ δεν θα συμμετάσχει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Αρμάνι Μιλάνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από