Με Μαρκ Γκασόλ η προεπιλογή της Ισπανίας

Η προεπιλογή της Ισπανίας ανακοινώθηκε και ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και αυτό του Μαρκ Γκασόλ, ενώ απουσιάζουν όπως αναμενόταν οι Πάου Γκασόλ, Μίροτιτς, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ιμπάκα.

Η Ισπανία ανακοίνωσε την προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με τα ονόματα των Μαρκ Γκασόλ, Σέρχιο Γιουλ και Ρίκι Ρούμπιο να ξεχωρίζουν.

Πέρα από τους τρεις Ισπανούς, φυσικά ξεχωρίζουν και τα αδέλφια Ερνανγκόμεθ στην προεπιλογή, ωστόσο την ίδια στιγμή μπορεί να δει κάποιος σε αυτή και ονόματα όπως του Χάιμε Φερνάντεθ της Μάλαγα του Τσάβι Ραμπασέδα της Γκραν Κανάρια και του Πάμπλο Αγκιλάρ της Ρετζιάνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προεπιλογή δεν βρίσκονται όπως αναμενόταν οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Νίκολα Μίροτιτς, αλλά και Πάου Γκασόλ και Σερζ Ιμπάκα.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Ισπανίας: Πάμπλο Αγκιλάρ, Χαβιέ Μπεϊράν, Βϊκτορ Κλαβέρ, Κουίνο Κολόμ, Ιλμάνε Ντιόπ, Ρούντι Φερνάντεθ, Χάιμε Φερνάντεθ, Μαρκ Γκασόλ, Γουίλι Ερνανγκόμεζ, Χουάν Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάβι Ραμπασέδα, Πιέρ Οριόλα, Πάου Ρίμπας, Ρίκι Ρούμπιο, Τζοάν Σάστρε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από