Εβάν Φουρνιέ για ΗΠΑ: «Δεν έχουν κίνητρο όσο δεν υπάρχει μία ομάδα να τους νικήσει»

Οι αποχωρήσεις των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο της Κίνας διαδέχονται η μία την άλλη, όμως ο Εβάν Φουρνιέ υπερασπίστηκε τους αστέρες της Τeam USA.

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι το πρώτο τζάμπολ στα παρκέ της Κίνας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και η ΗΠΑ μετρούν ολοένα και περισσότερες απώλειες.

Δεν είναι λίγοι οι αστέρες του NBA που επέλεξαν να μην βρίσκονται στην ασιατική ήπειρο προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους και ο Γκρεκ Πόποβιτς «πονοκεφαλιάζει». Το μεγαλύτερο κομμάτι του μπασκετικού κόσμου δεν έχει δει με καλό μάτι την εξέλιξη αυτή, όμως ο Εβάν Φουρνιέ, μέλος της εθνικής Γαλλίας, έδωσε την δικιά του εκδοχή για  την «πανωλεθρία» στις τάξεις των Αμερικανών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «L’Equipe», ο γκαρντ των «τρικολόρ» υποστήριξε πως θεωρεί φυσιολογικές τις επιλογές των παιχτών να μην παρίστανται στο Παγκόσμιο.

Αναλυτικά τα λόγια του Φουρνιέ για την Team USA:«Τι να τους πεις; Πάντα νικούν σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Γιατί να έχουν κίνητρο; Δεν έχουν κίνητρο και γιατί να έχουν; Όσο δεν υπάρχει μία ομάδα να τους νικήσει.

Πολλοί από αυτούς μόλις υπέγραψαν έναν νέο συμβόλαιο, οπότε μπορεί αρκετές φορές να είναι θέμα των ομάδων τους» .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από