Μπόσνιτς: «Πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα, αλλά πάμε να νικήσουμε»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Βοσνίας, Βέντραν Μπόσνιτς, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ελλάδα, τονίζοντας πως είναι πολύ καλή ομάδα, όμως όλοι θα πάνε για τη νίκη.

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίσει απόψε (24/2,21:00) τη Βοσνία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2021.

Ο τεχνικός των Βόσνιων, Βέντραν Μπόσνιτς, μίλησε για την αναμέτρηση επισημαίνοντας πως η χώρα μας είναι μια πολύ καλή ομάδα που αρέσκεται στο 5 εναντίον 5.

Ακόμη τόνισε πως σέβεται την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, αλλά χαρακτηριστικά ανέφερε πως όλοι θα παλέψουν για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέντραν Μπόσνιτς:

«Ελπίζω πως ο κόσμος μας θα μας βοηθήσει να νικήσουμε την Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τη σεβόμαστε, αλλά σεβόμαστε και τους εαυτούς μας και θα πάμε για τη νίκη.

Η Ελλάδα παρουσιάζει χημεία, παίζει στο 5-5. Θα είναι διαφορετικό το ματς σε σχέση με αυτό στη Λετονία. Πρέπει να είμαστε αθλητικοί εναντίον τους και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από