Τα σενάρια για την κατάταξη της Εθνικής μετά την ήττα από τη Βοσνία – Από πρώτη μέχρι τέταρτη

Ποια είναι τα σενάρια που υπάρχουν πλέον στον όμιλο της Εθνικής και που μπορεί να τερματίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βοσνία και ηττήθηκε με 80-77, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του Eurobasket 2025.

Ένα αποτέλεσμα που περιέπλεξε τα πράγματα, όσον αφορά στη θέση που θα τερματίσει η γαλανόλευκη, μετά και τη νίκη της Ιταλίας απέναντι στην Ισπανία με 67-63.

Η κατάταξη του Γ’ ομίλου μετά τη 4η αγωνιστική:

Ελλάδα 3-1
Ιταλία 3-1
Ισπανία 2-2
Βοσνία & Ερζεγοβίνη 2-2
Γεωργία 2-2
Κύπρος 0-4

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα υπάρχουν τα εξής σενάρια για την Εθνική ομάδα:

: Η Ελλάδα θα βγει πρώτη εάν νικήσει την Ισπανία την ερχόμενη Πέμπτη (4/9) ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα στα παιχνίδια του ομίλου.

: Αν χάσει από την Ισπανία έως 27 πόντους διαφορά, η Ιταλία νικήσει την Κύπρο και η Γεωργία την Βοσνία.

: Αν χάσει από την Ισπανία με τουλάχιστον 28 πόντους διαφορά, η Ιταλία νικήσει την Κύπρο και η Γεωργία την Βοσνία.

: α) Αν χάσει από την Ισπανία, η Ιταλία νίκησε την Κύπρο και η Βοσνία την Γεωργία.

β) Αν χάσει από την Ισπανία, η Ιταλία χάσει από την Κύπρο και η Βοσνία νικήσει την Γεωργία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από