Βαριά ήττα για τον Πρίφτη, πρώτη νίκη για Κατσικάρη, Περπέρογλου

Ηττα με 94-74 για την Ούνικς Καζάν του πρώην τεχνικού του Άρη, την ώρα που η Χάποελ Ιερουσαλήμ έκανε σεφτέ για φέτος στο EuroCup.

Βαρία ήττα με σκορ 74-94 γνώρισε η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, στην έδρα της Τσεντεβίτα του Γιούρι Ζντοβτς, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του EuroCup.

Για την ομάδα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, ο επίσης πρώην κίτρινος είχε Ρόκο Ούκιτς είχε 18 πόντους, ενώ 20 πρόσθεσε ο Μούσα Ντζάναν.

Για το συγκρότημα του πρώην τεχνικού του Άρη, ο Στεφάν Λασμέν ήταν εξαιρετικός με 24π. και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου έμεινε στα ρηχά με 4π. και ισάριθμα ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Μετά από 4 αγωνιστικές η Τσεντεβίτα έχει ρεκόρ 2-2, όπως και η Ούνικς.

Εξάλλου, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, Χάποελ Ιερουσαλήμ, πανηγύρισε την πρώτη νίκη της για φέτος στο θεσμό (3-1 το ρεκόρ της πλέον), επικρατώντας με 61-63 μέσα στην Ιταλία της Ρέτζιο Εμίλια.

Ο Τζερόμ Ντάισον με 22 κι ο Άλεν Όμιτς με 13 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, ενώ όσον αφορά τον Στράτο Περπέρογλου, ο Ελληνας φόργουορντ σε 27:23 είχε 8 πόντους (1/1 βολή, 2/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από