Προμηθέας: «Ψάχνει» το διπλό στην Προύσα

Ο Προμηθέας Πάτρας θέλει την νίκη κόντρα στην Μπούρσασπορ στην Τουρκία προκειμένου να επιστρέψει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του EuroCup.

Ο Προμηθέας Πατρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπούρσασπορ στην Τουρκία (8/2, 19:00) και αναζητά την νίκη για μπει ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης της πρόκρισης.

Οι Πατρινοί μπορεί να βρίσκονται στην στην τελευταία θέση του ομίλου με 3-8 ρεκόρ ωστόσο υπολείπονται μόλις μίας νίκης από τη «ζώνη» της πρόκρισης.

Μετά και τη νίκη απέναντι στη Μπουρζ σε συνδυασμό με τη πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Προμηθέας έχει γυρίσει τον διακόπτη και ευελπιστεί να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπούρσασπορ.

Από την άλλη πλευρά η τουρκική ομάδα μετράει τρεις ήττες στη σειρά, ενώ μετά τα προβλήματα που είχε με τον κορωνοϊό ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της.  Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Προμηθέας που πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία για το να πάρει το διπλό. το παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Πατρινοί είχαν επιβληθεί της τουρκικής ομάδας με 83-80.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από