«Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει διακαώς τον Κλάιμπερν»

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γουίλ Κλάιμπερν, όπως και την περσυνή σεζόν.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γουίλ Κλάιμπερν από την Μπαρτσελόνα, ήδη τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχουν πάρει φωτιά.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία του δίνει «λευκή επιταγή», ώστε να τη βοηθήσει στην προσπάθεια της να κατακτήσει το EuroCup την ερχόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ένας βιρτουόζος από το Καμπροντόν: Ποιος είναι ο Τζόελ Ρόκα που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Προπονητής της Χάποελ είναι ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη χώρα την Κυριακή (5/7) για να ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην στελέχωση του ρόστερ για τη σεζόν 2026/27.

Ο Κλάιμπερν είχε 13.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 25:33 σε 33 αγώνες της EuroLeague, ενώ σε περίπτωση που όντως συνεχίσει στην ισραηλινή ομάδα, θα είναι πιθανός αντίπαλος του ΠΑΟΚ και του Άρη Betsson.

Ο Αμερικάνος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ουλμ, της Χάποελ Χολόν, της Νταρουσάφακα, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Αναντολού Εφές και της Βίρτους Μπολόνια, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον, ώστε να τον αποκτήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από