Νίκη στο ντεμπούτο του με την Παρτιζάν ο Τρινκιέρι

Με το «δεξί» ξεκίνησε την θητεία του στον πάγκο της Παρτιζάν ο Αντρέα Τρινκιέρι, καθώς οι Σέρβοι επικράτησαν της Τρέντο με 76-71.

Η Παρτιζάν, με τον Ατνρέα Τρινκέρι να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας, επικράτησε της Ιταλικής Τρέντο στο Βελιγράδι με 76-71 για την 6η αγωνιστική του EuroCup. Οι Σέρβοι που είχαν ένα άσχημο ξεκίνημα στη χρονιά, έκαναν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση και έφτασαν στο 2-4.

Η πρώτη περίοδο των «ασπρόμαυρων» ήταν εντυπωσιακή καθώς κράτησαν τους Ιταλούς στους 7 πόντους και με επιμέρους σκορ 22-7 πήραν ένα ισχυρό προβάδισμα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως η Τρέντο ισορρόπησε το παιχνίδι και η ομάδα του Βελιγραδίου πήγε στα αποδυτήρια με μια διαφορά τεσσάρων πόντων που άφηνε τα πάντα ανοιχτά για το δεύτερο ημίχρονο.

Η αναμέτρηση στα τελευταία 20 λεπτά ήταν κλειστή αλλά η ομάδα του πρώην προπονητή της Εθνική Ελλάδας κράτησε τον έλεγχο και δεν έχασε το προβάδισμά της. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Τζοκ Λάντεϊλ με 18 πόντους και ο Μάρκους Πέιτζ με 16. Για τους φιλοξενούμενους ο Νίκολα Γιοβάνοβιτς με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από