Η Μπανταλόνα «δανείστηκε» Πρέπελιτς από Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε δανεικό τον Κλέμεν Πρέπελιτς στην Μπανταλόνα για την επόμενη χρονιά, προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της Μπανταλόνα, με τον 26χρονο να παραχωρείται δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την απόκτηση του Νίκολας Λαπροβίτολα, η «βασίλισσα» γέμισε τις θέσεις της περιφέρειάς της, με τον Πρέπελιτς να «περισσεύει». Ο Σλοβένος στην Μπανταλόνα θα γίνει συμπαίκτης του Νίκου Ζήση, με τον ισπανικό σύλλογο να συμμετέχει στο EuroCup από την επόμενη χρονιά.

Ο Σλοβένος γκαρντ έκανε το «ξεπέταγμα» με την Εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία κατέκτησε το Eurobasket του 2017. Ο 26χρονος μετακινήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την Λεβαλουά στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν κατάφερε να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Πάμπλο Λάσο.

Στη Μαδρίτη τη σεζόν 2018-2019, μέτρησε 4.2 πόντους και 1 ασίστ, σε 11 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα είχε 3.6 πόντους και 1.6 ασίστ μέσο όρο σε 8 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από