Στην Ουλμ ο Ζόραν Ντράγκιτς (pic)

Η Ουλμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζόραν Ντράγκιτς, με τον Σλοβένο γκαρντ να επιχειρεί το restart μέσω της γερμανικής ομάδας.

Ο Ζόραν Ντράγκιτς ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια από θέματα τραυματισμού, με τον Σλοβένο να υπογράφει στην γερμανική Ουλμ, όπου ελπίζει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Ο πρώην σταρ των Φοίνιξ Σανς και Μαϊάμι Χιτ, επέστρεψε στην Ευρώπη το 2015 για λογαριασμό της Χίμκι. Ακολούθησε η Αρμάνι Μιλάνο και έπειτα η Ανατολού Εφές. Τον Φλεβάρη του 2018, όμως υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για ένα χρόνο. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Σλοβενίας του 2017, υπέγραψε πέρσι τον Γενάρη στην ιταλική Τριέστε, όπου έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η νέα ομάδα του, η Ουλμ, θα συμμετάσχει την επόμενη χρονιά στο EuroCup και βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Προμηθέα Πατρών. Ο 30χρονος γκαρντ ευελπιστεί να επανέλθει στα στάνταρ του, καθώς μην ξεχνάμε ότι είχε και ένα πέρασμα από το NBA, με τους Σανς και τους Χιτ, τη σεζόν 2014-2015.

Δείτε την ανακοίνωση της Ουλμ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από