Πρώτη νίκη με εξαιρετικό Καϊμακόγλου για την Ούνικς

Ο Ελληνας φόργουορντ άγγιξε το νταμπλ – ντανμπλ (9π. – 9 ρ.) και οδήγησε την Ούνικς Καζάν στη νίκη επί της Τσεντεβίτα με 80-67, για την 2η αγωνιστική του Eurocup.

Με τον Κώστα Καϊμακόγλου να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση η Ούνικς Καζάν επικράτησε με 80-67 της Τσεντεβίτα Ολίμπια και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό Eurocup.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη τα βρήκε δύσκολα απέναντι στους μαχητικούς Κροάτες, αλλά στο τέλος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Σε αυτό βοήθησε πολύ ο Καϊμακόγλου, ο οποίος έμεινε στο παρκέ για 28 λεπτά, έχοντας 9 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, με τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού να κινείται σε ρηχά νερά. Συγκεκριμένα, είχε 2 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 14 λεπτά συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζαμάρ Σμιθ με 21 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε ο έμπειρος Άλεξ Τάιους με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ. Από την άλλη, πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους Κροάτες ήταν ο Μάρκο Σιμόνοβιτς με 13 πόντους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ούνικς Καζάν κυνήγαγε στο σκορ σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι, καθώς η Τσεντεβίτα προηγήθηκε με 3 πόντους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με 5 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έπαιξε εξαιρετική άμυνα, δέχθηκε μόλις 7 πόντους και με 25 στο ενεργητικό του έφτασε στην πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 38-35, 55-60, 80-67

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από