Γκόρντον για Σπανούλη : «Δεν τον είδα ποτέ να παίρνει ρεπό» (pic)

Ο Αμερικανός δεν μπορεί να ξεχάσει τον ηγέτη του Ολυμπιακού και το πόσο πολύ δούλευε καθημερινά στις προπονήσεις.

Μία σεζόν ήταν αρκετή για να καταλάβει το μεγαλείο του Βασίλη Σπανούλη ο Τζαμόν Γκόρντον. Ο Αμερικανός παλαίμαχος γκαρντ, συνυπήρξε με τον αρχηγό του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010/11 και κατάλαβε από πρώτο χέρι τον επαγγελματισμό του Έλληνα γκαρντ και το πόσο σημαντική είναι για αυτόν η προπόνηση.

Θα μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Σπανούλη λοιπόν, κάτι που έκανε και μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook την Τρίτη (11/8), όταν με μια δημοσίευση στο Facebook εξήγησε στους Αμερικανούς ακόλουθούς του ότι side-step του το έκανε πριν γίνει γνωστό στο ΝΒΑ.

«Δεν τον είδα ποτέ να παίρνει ρεπό. Ό,τι κι αν γινόταν, έπρεπε να βάλει 150 τρίποντα μετά από κάθε προπόνηση. Συνεχίστε εσείς να νομίζετε πως οι κορυφαίοι μπασκετμπολίστες του κόσμου βρίσκονται στο ΝΒΑ. Χρησιμοποιούσε αυτό το side-step από το 2011» έγραψε ο παλαίμαχος Αμερικανός.

Μάλιστα ο Ντέργουιν Κίτσεν, τόνισε από την μεριά του ότι στο ίδιο ποστ ότι «Ήταν επιθετικός απέναντί σου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τον κυνηγούσες, όμως ακόμη και μετά από ένα εκατομμύριο πικ-εν-ρολς έπαιρνε αυτό που ζητούσε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από