Ολυμπιακός : Πρώτη προπόνηση με Σλούκα και τούρτα σε ΜακΚίσικ (pics)

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν και επίσημα την προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα. Πολλά νέα πρόσωπα, χαμόγελα, ο Κώστας Σλούκας στην επιστροφή του στο ΣΕΦ και ο... 30άρης Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

Διακοπές τέλος και επίσημα για τον Ολυμπιακό! Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν με κάθε επισημότητα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μαζεύει τους παίκτες του την Δευτέρα (17/08) για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Γνώριμα πρόσωπα στο ΣΕΦ αλλά και νέες… φάτσες, με στόχο η ομάδα του Πειραιά να επιστρέψει στις επιτυχίες την επόμενη σεζόν.

Όπως ήταν αναμενόμενο κεντρικό πρόσωπο της πρώτης του Ολυμπιακού ήταν ο Κώστας Σλούκας με τον Έλληνα γκαρντ να φοράει και πάλι τα ερυθρόλευκα, επιστρέφοντας στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Εκτός από τους νεοφερμένους, υπήρχαν οι… παλιοσειρές όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, ενώ δεν παραβρέθηκε στο ΣΕΦ ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αναρρώνει από τον κορωνοϊό χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα.

Στην προπόνηση υπήρξε και… τούρτα, καθώς ο Σακίλ ΜακΚίσικ έκλεισε τα 30 χρόνια της ζωής του, με το τεχνικό τιμ να του κάνει έκπληξη.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από