Ολυμπιακός : Ειδική άδεια στον Ποκουσέφσκι για να μεταβεί στις ΗΠΑ

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Χωρίς τον Ποκουσέφσκι ο οποίος θα μεταβεί στις ΗΠΑ.

Το πρωί της Δευτέρας (24/08) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται 15 παίκτες. Πρόκειται για τους: Αλέξανδρο Νικολαϊδη, Άαρον Χάρισον, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη, Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα, Χασάν Μάρτιν, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργο Πρίντεζη, Λιβιό Ζαν Σαρλ,  Τσαρλς Τζένκινς, Οκτάβιους Έλις, Βασίλη Χρηστίδη, Σακίλ ΜακΚίσικ.

Δεν είναι με την ομάδα ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος μόλις ξεπέρασε τον κορωνοϊό και θα χρειαστεί ένα συγκεκριμένο διάστημα για να ενταχθεί ξανά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενώ στο Μέτσοβο δεν ταξίδεψε επίσης ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο νεαρός γκαρντ-φόργουορντ, έλαβε ειδική άδεια για να μεταβεί στο τέλος του μήνα στις ΗΠΑ, προκειμένου να προπονηθεί εκεί πριν το ντραφτ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από