Δίχως Γιανκούνας η Ζαλγκίρις κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Με μια σημαντική απουσία θα ταξιδέψει στην Αθήνα η Ζαλγκίρις ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό (25/1, 21:15) για την 20ή αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παούλιους Γιανκούνας θα είναι ο μεγάλος απών για τη Ζαλγκίρις Κάουνας ενόψει του αυριανού (25/1, 21:15) ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 20ή αγωνιστική της Euroleague.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων της λιθουανικής ομάδας, ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ είναι τραυματίας και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με τους πράσινους. Η απουσία του Γιανκούνας σίγουρα θα ευνοήσει τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Λιθουανός άσος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του με 12,5 πόντους μέσο όρο και συνάμα τον πρώτο στα ριμπάουντ (5,2 μέσο όρο).

Στο πρώτο ματς με το τριφύλλι (80-74), ο Γιανκούνας είχε σημειώσει 17 πόντους. Να αναφέρουμε πως ο παίκτης είχε αγωνιστεί σε εκατό διαδοχικά παιχνίδια, όμως το σερί αυτό θα σταματήσει. Όπως αναφέρει πάντως μέσω Twitter η Ζαλγκίρις, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, άρα δεν θα λείψει για πολύ καιρό από τα παρκέ.

https://twitter.com/bczalgiris/status/956077089819635712

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από